Directoarea Clublului copiilor Pucioasa a murit nevinovată! Şoferul unui BMW a provocat un tragic accident .



Un grav accident de circulaţie s-a petrecut astăzi, în jurul orei 16:00, pe ND 71, în apropiere de Aninoasa. Două autoturisme, unul marca BMW, celălalt Renault, s-au ciocnit frontal. O femeie de 56 de ani – Mariana Teleleu – a decedat pe loc. Soţul acesteia şi o altă tânără de 35 de ani, pasageră în BMW, au ajuns la spital.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul BMW-ului, Georgian Benu, de 23 de ani, din Pucioasa, s-a angajat într-o depăşire periculoasă, intrând în plin în autoturismul Renault, care circula regulamentar din direcţia Târgovişte spre Pucioasa.

A fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate. Tânărul, posesor al permisului de conducere din anul 2008, a fost reţinut de poliţişti pentru audieri.

Mariana Teleleu era profesor de aerobic şi director al Clublului Copiilor din Pucioasa. Se întorcea împreună cu soţul său de la o nuntă, organizată la Bucureşti. Vestea că a murit a zguduit întregul oraş de sub dealul Patranei.